Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Výsledky státních odrůdových zkoušek po 1. a 2.roce zkoušení; Sladovnická kvalita odrůd po 3.roce státních odrůdových zkoušek

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F20%3AN0000034" target="_blank" >RIV/60193697:_____/20:N0000034 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Výsledky státních odrůdových zkoušek po 1. a 2.roce zkoušení; Sladovnická kvalita odrůd po 3.roce státních odrůdových zkoušek

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Přednáška - Byly zhodnoceny výsledky analýz vzorků odrůd ječmene testovaných v rámci státních odrůdových zkoušek Slovenské republiky v roce 2019. Bylo doporučeno, aby odrůdy, které z hlediska technologického vykazují výrazné vady nebyly registrovány, jako sladovnické. Sladovnická kvalita odrůd po 3. roce státních odrůdových zkoušek. Bylo doporučené registrovat odrůdy LGBN1315, SJ148376 a STRG687/15 s vynikajcí sladovnickou kvalitou. In: Odborné fórum Slovenského združenia výrobcov piva a sladu „Odrody jačmeňa odporúčané sladovňami na Slovensku“. 28. 1. 2020, Bratislava.

  • Název v anglickém jazyce

    Results of state variety tests after the 1st and 2nd year of testing. The malting quality of varieties after the 3rd year of state variety tests.

  • Popis výsledku anglicky

    Lecture - The varieties after the first and second years of the state variety tests and malting quality of varieties after the third year of the state varietal tests. The results of analyses of barley varieties samples tested within the state varietal tests of the Slovak Republic were assessed. It was recommended that the varieties that in technological terms exhibit marked defects were not registered as the malting varieties. Malting quality of the varieties after the third year of the state varietal tests. It was recommended to register the varieties LGBN1315, SJ148376 and STRG687/15 with very good malting quality. In: Expert forum of the Slovak Association of Beer and Malt Producers “The barley varieties recommended by malt-houses in Slovakia“ 28/01/2020, Bratislava.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2020

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů