Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Kvalita sladovnického ječmene ze sklizně roku 2020

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F21%3AN0000047" target="_blank" >RIV/60193697:_____/21:N0000047 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Kvalita sladovnického ječmene ze sklizně roku 2020

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Z provedených analýz vyplývá zhoršená kvalita zrna sladovnického ječmene a velký rozsah hodnot hodnocených parametrů. Nepříznivý je zvýšený průměrný obsah dusíkatých látek v zrnu ječmene, nízké hodnoty přepadu zrna a vysoký obsah zrnových příměsí sladařsky částečně využitelných. Hartman, I. (2021): Kvalita sladovnického ječmene ze sklizně roku 2020. Úroda, 2, ročník LXIX, s. 24-25.

  • Název v anglickém jazyce

    Quality of the malting barley harvest 2020

  • Popis výsledku anglicky

    The performed analyzes show worsened quality of malting barley grain and a large range of values of the evaluated parameters. The unfavourable traits are the increased average content of nitrogenous substances in barley grain, low values of grain fractions over 2.5 mm and high content of grain admixtures partially usable for malting. Hartman, I. (2021): Quality of the malting barley harvest 2020 . Úroda, 2, ročník LXIX, s. 24-25.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů