Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Aktivity analytických komisí EBC, MEBAK a ASBC

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F22%3AN0000078" target="_blank" >RIV/60193697:_____/22:N0000078 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Aktivity analytických komisí EBC, MEBAK a ASBC

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Předmětem přednášky je představení nových metod, které aktuálně komise vyvíjí, např. „Stanovení hořkosti studeně chmelených piv“, „Příprava kongresní sladiny isotermicky“ nebo „Predikce senzorické stability piva“. Prezentováno na akci 29. Pivovarsko-sladařské dny, Plzeň, 2022.

  • Název v anglickém jazyce

    Activities of analytical commissions EBC, MEBAK and ASBC

  • Popis výsledku anglicky

    The subject of the lecture is the presentation of new methods that the committee is currently developing, e.g. "Determining the bitterness of cold-hopped beers", "Isothermal preparation of congress wort" or "Prediction of sensory stability of beer". Presented at the 29th Brewery and Malt Days event, Pilsen, 2022.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    10406 - Analytical chemistry

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2022

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů