Aktivity analytických komisí EBC, MEBAK a ASBC
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F22%3AN0000078" target="_blank" >RIV/60193697:_____/22:N0000078 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Aktivity analytických komisí EBC, MEBAK a ASBC
Popis výsledku v původním jazyce
Předmětem přednášky je představení nových metod, které aktuálně komise vyvíjí, např. „Stanovení hořkosti studeně chmelených piv“, „Příprava kongresní sladiny isotermicky“ nebo „Predikce senzorické stability piva“. Prezentováno na akci 29. Pivovarsko-sladařské dny, Plzeň, 2022.
Název v anglickém jazyce
Activities of analytical commissions EBC, MEBAK and ASBC
Popis výsledku anglicky
The subject of the lecture is the presentation of new methods that the committee is currently developing, e.g. "Determining the bitterness of cold-hopped beers", "Isothermal preparation of congress wort" or "Prediction of sensory stability of beer". Presented at the 29th Brewery and Malt Days event, Pilsen, 2022.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
10406 - Analytical chemistry
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů