Pivu škodící mikroorganismy
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F24%3AN0000057" target="_blank" >RIV/60193697:_____/24:N0000057 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Pivu škodící mikroorganismy
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška na Technicko- technologickém semináři určeném pro minipivovary, jejich sládky, zaměstnance a majitele, konaném v Černé Hoře dne 11.9. a v Českých Budějovicích 16.10. a 20.11.2024. V přednášce byly představeny hlavní skupiny mikroorganizmů poškozující pivo a jejich vliv na senzorické vlastnosti piva.
Název v anglickém jazyce
Microorganisms harmful to beer
Popis výsledku anglicky
Lecture at the Technical and Technological Seminar for Microbreweries, Their Brewers, Employees and Owners, held in Černá Hora on 11 September; České Budějovice on 16.10. and 20.11.2024. The lecture presented the main groups of microorganisms harmful beer and their influence on the sensory properties of beer.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QL24020003" target="_blank" >QL24020003: Standardizovaná metodika pro interpretaci výsledků mikrobiologických analýz piva - interpretace, limity, opatření</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2024
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů