Jak zabránit senzorické slepotě
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F24%3AN0000060" target="_blank" >RIV/60193697:_____/24:N0000060 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Jak zabránit senzorické slepotě
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška na Jarní ceně českých sládků, Zvíkovské Podhradí, 22.3.2024 pro sládky z minipivovarů. Senzorická slepota je častý jev, který vede k přehlédnutí senzorické vady piva. Účastníci byli seznámeni s metodou senzorického tréninku a doporučením správných návyků při celoživotním vzdělávání v tomto oboru.
Název v anglickém jazyce
How to prevent sensory blindness
Popis výsledku anglicky
Presentation at the Spring Award of Czech Brewers, Zvíkovské Podhradí, 22.3.2024 for brewers from microbreweries. Sensory blindness is a common phenomenon that leads to overlooking sensory defects in beer. The participants were introduced to the method of sensory training and recommendations for good habits in lifelong learning in this field.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2024
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů