Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Jak zabránit senzorické slepotě

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F24%3AN0000060" target="_blank" >RIV/60193697:_____/24:N0000060 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Jak zabránit senzorické slepotě

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Přednáška na Jarní ceně českých sládků, Zvíkovské Podhradí, 22.3.2024 pro sládky z minipivovarů. Senzorická slepota je častý jev, který vede k přehlédnutí senzorické vady piva. Účastníci byli seznámeni s metodou senzorického tréninku a doporučením správných návyků při celoživotním vzdělávání v tomto oboru.

  • Název v anglickém jazyce

    How to prevent sensory blindness

  • Popis výsledku anglicky

    Presentation at the Spring Award of Czech Brewers, Zvíkovské Podhradí, 22.3.2024 for brewers from microbreweries. Sensory blindness is a common phenomenon that leads to overlooking sensory defects in beer. The participants were introduced to the method of sensory training and recommendations for good habits in lifelong learning in this field.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40500 - Other agricultural sciences

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2024

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů