Jakou surovinu na slad?
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F97%3A%230000245" target="_blank" >RIV/60193697:_____/97:#0000245 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Jakou surovinu na slad?
Popis výsledku v původním jazyce
Moderní automatizované velkokapacitní sladovny musejí vyrábět velké homogenní partie sladu. Homogenita vstupní suroviny, tj. ječmene, je jedním z nejdůležitějších znaků ovlivňujících kvalitu vyrobeného sladu a následně i ekonomiku výroby piva.
Název v anglickém jazyce
What raw material for malt?
Popis výsledku anglicky
Modern automateid large-capacity malt plants must produce big homogeneous lots of malt. Homogeneity of the input raw material, that is barley, is one of the most important features influencing the quality of the produced malt and subsequently of the economy of beer production.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/EP0960006067" target="_blank" >EP0960006067: Výzkum a hodnocení kvality potravinářských obilovin (pšenice, ječmen, žito, oves).</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
1997
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Zemědělec - Speciální příloha k pěstování, sklizni a zpracování sladovnického ječmene
ISSN
1211-3816
e-ISSN
—
Svazek periodika
—
Číslo periodika v rámci svazku
—
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
15
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—