Homogenita a modifikace sladu II. Klíčení zrna, chuť piva
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F98%3A%230000048" target="_blank" >RIV/60193697:_____/98:#0000048 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Homogenita a modifikace sladu II. Klíčení zrna, chuť piva
Popis výsledku v původním jazyce
Homogenita a modifikace byla ovlivněna rychlostí a jednotností klíčení. Hloubka modifikace ovlivnila chuťové vlastnosti mladiny. U piva vyrobeného z přeluštěného sladu byl zjištěn zvýšený obsah polyfenolů.
Název v anglickém jazyce
Homogeneity and modification II. Grain germination, beer flavour
Popis výsledku anglicky
Homogeneity and modification of malt was being affected by the rate homogenousness of germination. The depth of modification influenced flavour properties of a hopped wort. The hopped wort from the overmodified malt exhibited a harsher taste.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA521%2F97%2F1202" target="_blank" >GA521/97/1202: Zhodnocení a rozšíření genetické variability zdravotně preventivních složek zrna jarního ječmene</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
1998
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Kvasný průmysl
ISSN
0023-5830
e-ISSN
—
Svazek periodika
44
Číslo periodika v rámci svazku
5
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
126-129
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—