Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The food industry structure with the increasing number of regional producers and small processing entities in the Czech Republic

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60456540%3A_____%2F16%3AN0000036" target="_blank" >RIV/60456540:_____/16:N0000036 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The food industry structure with the increasing number of regional producers and small processing entities in the Czech Republic

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The paper aims to understand the boom of manufacturing and marketing of regional products and their effects on the industry performance. This is made through identifying the top down and the bottom up actions which might have encouraged small producers to start up their businesses. The research investigates the characteristics of products and producers obtaining certified regional label, surveys opinion of actors in the food chain including consumers, reviews national/EU and regional measures and policies relevant to regional food and discusses the future of regional products and short marketing chains in the Czech Republic.

  • Název v anglickém jazyce

    The food industry structure with the increasing number of regional producers and small processing entities in the Czech Republic

  • Popis výsledku anglicky

    The paper aims to understand the boom of manufacturing and marketing of regional products and their effects on the industry performance. This is made through identifying the top down and the bottom up actions which might have encouraged small producers to start up their businesses. The research investigates the characteristics of products and producers obtaining certified regional label, surveys opinion of actors in the food chain including consumers, reviews national/EU and regional measures and policies relevant to regional food and discusses the future of regional products and short marketing chains in the Czech Republic.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    AE - Řízení, správa a administrativa

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/LO1407" target="_blank" >LO1407: Věda a technologie pro společnost</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    149th Seminar, October 27-28, 2016, Rennes, France

  • ISBN

  • ISSN

    neuveden

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    18

  • Strana od-do

    nestránkováno

  • Název nakladatele

    neuveden

  • Místo vydání

    University of Purdue

  • Místo konání akce

    Rennes

  • Datum konání akce

    27. 10. 2016

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku