Možná řešení pro redukci plýtvání potravinami ve veřejném stravování
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60456540%3A_____%2F19%3AN0000109" target="_blank" >RIV/60456540:_____/19:N0000109 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Možná řešení pro redukci plýtvání potravinami ve veřejném stravování
Popis výsledku v původním jazyce
Prezentace dosavadních výstupů projektu RedPot, možná řešení omezení plýtvání potravinami v gastroprovozu, omezení vzniku gastroodpadu, možnosti darování nedotčených pokrmů, využití gastroodpadu pro nepotravinářské účely.
Název v anglickém jazyce
Food waste reduction in catering
Popis výsledku anglicky
Presentation of the RedPot project results, possible food waste reduction in catering, meals for charity, food loss and non-food purposes.
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
—
OECD FORD obor
50602 - Public administration
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/TL01000071" target="_blank" >TL01000071: Redukce plýtvání potravinami ve veřejném stravování</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
50
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce