Ekonomické aspekty vzniku restauračního minipivovaru
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41110%2F11%3A51097" target="_blank" >RIV/60460709:41110/11:51097 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Ekonomické aspekty vzniku restauračního minipivovaru
Popis výsledku v původním jazyce
Článek si klade za cíl ekonomicky zhodnotit stavbu minipivovaru v již zaběhnuté a fungující restauraci. Pivovar má očekávanou roční produkci 700 hl a mimo vlastní provozovnu je produkce ještě prodávána v PET lahvích. Celá investice je financována stoprocentním úvěrem. Jako podkladová data sloužily nabídky firem, které staví minipivovary.
Název v anglickém jazyce
Economic Aspects of Setting up a Microbrewery Restaurant
Popis výsledku anglicky
This article sets as its goal the provision of an economic assessment of the construction of a microbrewery in an already established and working restaurant. The brewery will have an expected annual production of 700 hl and besides on its own premises, its production will also be sold in PET bottles. The whole investment will be 100 % financed with a loan. The quotes of companies which build microbreweries were used for the base data.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GA - Zemědělská ekonomie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Kvasný průmysl
ISSN
0023-5830
e-ISSN
—
Svazek periodika
57
Číslo periodika v rámci svazku
9
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
330-336
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—