Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Design of Experiments to Improve Food Traceability

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41110%2F13%3A61642" target="_blank" >RIV/60460709:41110/13:61642 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Design of Experiments to Improve Food Traceability

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Traceability is a concept developed in industrial engineering, and was originally seen as a tool to ensure the quality of products and production (Wall 1994). Economics literature from supply-chain management defines traceability as the information system necessary to provide the history of a product or a process from origin to point of final sale (Wilson and Clarke 1998; Jack, Pardoe, and Ritchie 1998; Timon and O?Reilly 1998). Specific standards for food traceability have been mandated internationally; by law in the European Union (EU), Japan, and more recently the United States; and also by private firms and associations. There is significant attention on traceability systems in the context of monitoring in the food industry. Although this has focused increasingly on food safety, agro-food and non-food sectors have also instituted traceability requirements for product identification, differentiation, and historical monitoring. This paper is focused on one significant factor of trace

  • Název v anglickém jazyce

    Design of Experiments to Improve Food Traceability

  • Popis výsledku anglicky

    Traceability is a concept developed in industrial engineering, and was originally seen as a tool to ensure the quality of products and production (Wall 1994). Economics literature from supply-chain management defines traceability as the information system necessary to provide the history of a product or a process from origin to point of final sale (Wilson and Clarke 1998; Jack, Pardoe, and Ritchie 1998; Timon and O?Reilly 1998). Specific standards for food traceability have been mandated internationally; by law in the European Union (EU), Japan, and more recently the United States; and also by private firms and associations. There is significant attention on traceability systems in the context of monitoring in the food industry. Although this has focused increasingly on food safety, agro-food and non-food sectors have also instituted traceability requirements for product identification, differentiation, and historical monitoring. This paper is focused on one significant factor of trace

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    JP - Průmyslové procesy a zpracování

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/GAP403%2F12%2F1950" target="_blank" >GAP403/12/1950: Navrhování experimentů v oblasti vývoje produktu a více-faktorová optimalizace produkce</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    The 17th World Multi-Conference on Systemics, Cybernetics and Informatics: WMSCI 2013

  • ISBN

    978-1-936338-86-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    1-6

  • Název nakladatele

    International Institute of Informatics and Systemics

  • Místo vydání

    Orlando, Florida, USA

  • Místo konání akce

    Orlando, Florida, USA

  • Datum konání akce

    9. 7. 2013

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku