Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Improving food safety and traceability using optimization of barcodes

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41110%2F14%3A65717" target="_blank" >RIV/60460709:41110/14:65717 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Improving food safety and traceability using optimization of barcodes

  • Popis výsledku v původním jazyce

    There is significant attention on traceability systems in the context of monitoring in the food industry. Although, this has focused increasingly on food safety, agro-food and non-food sectors have also instituted traceability requirements for product identification, differentiation and historical monitoring. This study utilizes the powerful technique of Design of Experiments (DOE) to study the effect of several process parameters on the response or quality characteristics of a process or product. The application of DOE avoids specialist knowledge of statistical analysis by replacing it with a graphical methodology, applied here in the production process of barcodes for food and agricultural products.

  • Název v anglickém jazyce

    Improving food safety and traceability using optimization of barcodes

  • Popis výsledku anglicky

    There is significant attention on traceability systems in the context of monitoring in the food industry. Although, this has focused increasingly on food safety, agro-food and non-food sectors have also instituted traceability requirements for product identification, differentiation and historical monitoring. This study utilizes the powerful technique of Design of Experiments (DOE) to study the effect of several process parameters on the response or quality characteristics of a process or product. The application of DOE avoids specialist knowledge of statistical analysis by replacing it with a graphical methodology, applied here in the production process of barcodes for food and agricultural products.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    AE - Řízení, správa a administrativa

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/GAP403%2F12%2F1950" target="_blank" >GAP403/12/1950: Navrhování experimentů v oblasti vývoje produktu a více-faktorová optimalizace produkce</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Research Journal of Applied Sciences

  • ISSN

    1815-932X

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    9

  • Číslo periodika v rámci svazku

    12

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    10

  • Strana od-do

    979-988

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus