Mixture design for food packaging in a modified atmosphere
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41110%2F15%3A68204" target="_blank" >RIV/60460709:41110/15:68204 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Mixture design for food packaging in a modified atmosphere
Popis výsledku v původním jazyce
In the past, food packaging was primarily used to support product sales and protect food from contamination or environmental e? ects which would reduce the life of the food. According to the World Health Organization (WHO), in the United States, from 6.5to 33 million cases of food borne diseases occur each year, and nearly 9000 of these result in death. For this reason, we use active and intelligent packaging to extend the shelf life of food and improve its quality. This article aims to create an optimisation scheme for an optimum blend preference in food packaging with an active atmosphere. Th is will be accomplished by setting criteria for the production of antimicrobial food packaging.
Název v anglickém jazyce
Mixture design for food packaging in a modified atmosphere
Popis výsledku anglicky
In the past, food packaging was primarily used to support product sales and protect food from contamination or environmental e? ects which would reduce the life of the food. According to the World Health Organization (WHO), in the United States, from 6.5to 33 million cases of food borne diseases occur each year, and nearly 9000 of these result in death. For this reason, we use active and intelligent packaging to extend the shelf life of food and improve its quality. This article aims to create an optimisation scheme for an optimum blend preference in food packaging with an active atmosphere. Th is will be accomplished by setting criteria for the production of antimicrobial food packaging.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
AE - Řízení, správa a administrativa
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GAP403%2F12%2F1950" target="_blank" >GAP403/12/1950: Navrhování experimentů v oblasti vývoje produktu a více-faktorová optimalizace produkce</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Agricultural Economics (Zemědělská ekonomika)
ISSN
0139-570X
e-ISSN
—
Svazek periodika
9
Číslo periodika v rámci svazku
61
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
393-399
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—