Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Mixture design for food packaging in a modified atmosphere

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41110%2F15%3A68204" target="_blank" >RIV/60460709:41110/15:68204 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Mixture design for food packaging in a modified atmosphere

  • Popis výsledku v původním jazyce

    In the past, food packaging was primarily used to support product sales and protect food from contamination or environmental e? ects which would reduce the life of the food. According to the World Health Organization (WHO), in the United States, from 6.5to 33 million cases of food borne diseases occur each year, and nearly 9000 of these result in death. For this reason, we use active and intelligent packaging to extend the shelf life of food and improve its quality. This article aims to create an optimisation scheme for an optimum blend preference in food packaging with an active atmosphere. Th is will be accomplished by setting criteria for the production of antimicrobial food packaging.

  • Název v anglickém jazyce

    Mixture design for food packaging in a modified atmosphere

  • Popis výsledku anglicky

    In the past, food packaging was primarily used to support product sales and protect food from contamination or environmental e? ects which would reduce the life of the food. According to the World Health Organization (WHO), in the United States, from 6.5to 33 million cases of food borne diseases occur each year, and nearly 9000 of these result in death. For this reason, we use active and intelligent packaging to extend the shelf life of food and improve its quality. This article aims to create an optimisation scheme for an optimum blend preference in food packaging with an active atmosphere. Th is will be accomplished by setting criteria for the production of antimicrobial food packaging.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    AE - Řízení, správa a administrativa

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/GAP403%2F12%2F1950" target="_blank" >GAP403/12/1950: Navrhování experimentů v oblasti vývoje produktu a více-faktorová optimalizace produkce</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Agricultural Economics (Zemědělská ekonomika)

  • ISSN

    0139-570X

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    9

  • Číslo periodika v rámci svazku

    61

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    393-399

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus