Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

CRITICAL CONTROL POINTS DESIGN FOR MONITORING HACCP REQUIREMENTS

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41110%2F18%3A78678" target="_blank" >RIV/60460709:41110/18:78678 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    CRITICAL CONTROL POINTS DESIGN FOR MONITORING HACCP REQUIREMENTS

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) is a precautionary approach to food safety from the biological and physical risks during production processes that can outlet the unsafe food product. Another benefit lies in measures estimation to minimize the risks to a safe level. The HACCP methodology can be used at any steps of a food production sequence, from food preparation processes to packaging and final distribution. There are seven HACCP principles, which are described in the international standard ISO 22000 FSMS (2011). The paper objective is to design the critical control points monitoring requirements (the fourth HACCP principle) for the meat-processing industry. Data is obtained in the processing of sausage in MP Krasno Company, Limited. The methodology is based on the two regression models designs to describe the progress of transmitted pathogens (bacteria, viruses, and fungus) that can result in the disease or death of the person. The second model describes the rate o

  • Název v anglickém jazyce

    CRITICAL CONTROL POINTS DESIGN FOR MONITORING HACCP REQUIREMENTS

  • Popis výsledku anglicky

    The HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) is a precautionary approach to food safety from the biological and physical risks during production processes that can outlet the unsafe food product. Another benefit lies in measures estimation to minimize the risks to a safe level. The HACCP methodology can be used at any steps of a food production sequence, from food preparation processes to packaging and final distribution. There are seven HACCP principles, which are described in the international standard ISO 22000 FSMS (2011). The paper objective is to design the critical control points monitoring requirements (the fourth HACCP principle) for the meat-processing industry. Data is obtained in the processing of sausage in MP Krasno Company, Limited. The methodology is based on the two regression models designs to describe the progress of transmitted pathogens (bacteria, viruses, and fungus) that can result in the disease or death of the person. The second model describes the rate o

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    50204 - Business and management

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    PROCEEDINGS - of the 27th International Scientific Conference Agrarian Perspectives XXVII. Food Safety – Food Securit

  • ISBN

    978-80-213-2890-7

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    9

  • Strana od-do

    144-152

  • Název nakladatele

    Czech University of Life Sciences Prague Faculty of Economics and Management

  • Místo vydání

    Prague

  • Místo konání akce

    Prague

  • Datum konání akce

    19. 9. 2018

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku