Using VIA method for assessment the meat -fat ratio at carcass belly in pigs
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F01%3A00002368" target="_blank" >RIV/60460709:41210/01:00002368 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Using VIA method for assessment the meat -fat ratio at carcass belly in pigs
Popis výsledku v původním jazyce
Lean meat share of the belly was monitored at 108 slaugter pigs by the help VIA method. The total area of the belly, meat/fat percentage were studied on the base of 3 cutting belly-points. There were proved the dependence between carcass weight on the belly-meat share as well as low correlation between total belly meat area and backfat thickness.
Název v anglickém jazyce
Using VIA method for assessment the meat -fat ratio at carcass belly in pigs
Popis výsledku anglicky
Lean meat share of the belly was monitored at 108 slaugter pigs by the help VIA method. The total area of the belly, meat/fat percentage were studied on the base of 3 cutting belly-points. There were proved the dependence between carcass weight on the belly-meat share as well as low correlation between total belly meat area and backfat thickness.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
50th Annnual Meeting of the European Association for Animal Production
ISBN
0071-2477
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
302
Název nakladatele
Book of abstracts
Místo vydání
Budapest
Místo konání akce
Budapest
Datum konání akce
1. 1. 2001
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—