Possibilities of higher utilization of grain legumes in human nutrition
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F01%3A00002371" target="_blank" >RIV/60460709:41210/01:00002371 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Possibilities of higher utilization of grain legumes in human nutrition
Popis výsledku v původním jazyce
Legume dishes with low amounts of flatuant factors were prepared by addition of small amounts of grain legumes or by application of germinated legumes. Sensory values of prepared dishes were evaluated as high.
Název v anglickém jazyce
Possibilities of higher utilization of grain legumes in human nutrition
Popis výsledku anglicky
Legume dishes with low amounts of flatuant factors were prepared by addition of small amounts of grain legumes or by application of germinated legumes. Sensory values of prepared dishes were evaluated as high.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
4th European Conference on Grain Legumes
ISBN
2-9509491-4-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
415
Název nakladatele
AEP France
Místo vydání
Paříž
Místo konání akce
Cracow - Poland
Datum konání akce
1. 1. 2001
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—