Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Possibilities if higher utilization of grain legumes in human nutrition

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004053" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004053 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Possibilities if higher utilization of grain legumes in human nutrition

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Soups, salads or main dishes containing only small amounts of legumes and a-galactosides were prepared. Their sensory value was almost the same as the dishes prepared without legumes added and nutritional values were higher. Dishes with high sensory andnutritional value and low content of a-galactosides from germinated peas were prepared as well.

  • Název v anglickém jazyce

    Possibilities if higher utilization of grain legumes in human nutrition

  • Popis výsledku anglicky

    Soups, salads or main dishes containing only small amounts of legumes and a-galactosides were prepared. Their sensory value was almost the same as the dishes prepared without legumes added and nutritional values were higher. Dishes with high sensory andnutritional value and low content of a-galactosides from germinated peas were prepared as well.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2001

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings 4th European Conference on Grain legumes

  • ISBN

    2-9509491-4-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

    415-415

  • Název nakladatele

    AEP

  • Místo vydání

    Paris

  • Místo konání akce

    Krakow

  • Datum konání akce

    8. 6. 2001

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku