Possibilities if higher utilization of grain legumes in human nutrition
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004053" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004053 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Possibilities if higher utilization of grain legumes in human nutrition
Popis výsledku v původním jazyce
Soups, salads or main dishes containing only small amounts of legumes and a-galactosides were prepared. Their sensory value was almost the same as the dishes prepared without legumes added and nutritional values were higher. Dishes with high sensory andnutritional value and low content of a-galactosides from germinated peas were prepared as well.
Název v anglickém jazyce
Possibilities if higher utilization of grain legumes in human nutrition
Popis výsledku anglicky
Soups, salads or main dishes containing only small amounts of legumes and a-galactosides were prepared. Their sensory value was almost the same as the dishes prepared without legumes added and nutritional values were higher. Dishes with high sensory andnutritional value and low content of a-galactosides from germinated peas were prepared as well.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceedings 4th European Conference on Grain legumes
ISBN
2-9509491-4-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
415-415
Název nakladatele
AEP
Místo vydání
Paris
Místo konání akce
Krakow
Datum konání akce
8. 6. 2001
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—