Mlynářská a pekařská jakost netradičních druhů pšenic
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F02%3A00003710" target="_blank" >RIV/60460709:41210/02:00003710 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Mlynářská a pekařská jakost netradičních druhů pšenic
Popis výsledku v původním jazyce
Obsah N-látek, mokrého lepku a popela byly vyšší u netradičních druhů pšenic ve srovnání s kontrolou - pšenicí obecnou. Kvalita lepku hodnocená SDS-testem byla nižší stejně jako reologické hodnocení.
Název v anglickém jazyce
Milling and baking quality of the non-traditional kinds of wheats
Popis výsledku anglicky
Crude protein content, wet gluten content and ash content of non-traditional kinds of wheat were higher in comparison with the check variety of common wheat. Quality of gluten evaluated by SDS-test was lower as well as reological parameters.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Agromagazín
ISSN
1214-0643
e-ISSN
—
Svazek periodika
3
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
30-31
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—