Technological quality of spelt from ecological growing
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F02%3A00003711" target="_blank" >RIV/60460709:41210/02:00003711 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Technological quality of spelt from ecological growing
Popis výsledku v původním jazyce
Milling and baking quality of selected set of spelt wheat varieties growed in ecological growing systém was evaluated and compared with the high-quality czech breadmaking variety of common wheat Hana. In comparison with the check variety Hana spelt wheatvarieties showed i higher value of TKW, ash content, protein content and wet gluten content. Quality of gluten evaluated with sedimentation value, was at spelt varieties lower in comparison with the check variety.
Název v anglickém jazyce
Technological quality of spelt from ecological growing
Popis výsledku anglicky
Milling and baking quality of selected set of spelt wheat varieties growed in ecological growing systém was evaluated and compared with the high-quality czech breadmaking variety of common wheat Hana. In comparison with the check variety Hana spelt wheatvarieties showed i higher value of TKW, ash content, protein content and wet gluten content. Quality of gluten evaluated with sedimentation value, was at spelt varieties lower in comparison with the check variety.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA103%2F96%2F0353" target="_blank" >GA103/96/0353: Systémový model soutěže v technickém rozvoji</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník - ICC Conference 2002 Novel row materials, technologies and products - new challenge for the quality control
ISBN
963-420-719-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
106
Název nakladatele
Budapest University of Technology and Economics
Místo vydání
Budapešť
Místo konání akce
Budapešť
Datum konání akce
26. 5. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—