Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Buckwheat - the source of antioxidant activity in functional foods

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F02%3A00003817" target="_blank" >RIV/60460709:41210/02:00003817 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60460709:_____/02:00003817

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Buckwheat - the source of antioxidant activity in functional foods

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Antioxidant activities of buckwheat seeds, dehulled seeds, hulls, straws and leaves were evaluated and compared with those of oats and barley. Schaal oven test at 70 0C with gravimetric indication and lard as the substrate was applied. Protection factorsranged from 1.3 to 8.0 and increased in the order: buckwheat straws < buckwheat hulls = oats.

  • Název v anglickém jazyce

    Buckwheat - the source of antioxidant activity in functional foods

  • Popis výsledku anglicky

    Antioxidant activities of buckwheat seeds, dehulled seeds, hulls, straws and leaves were evaluated and compared with those of oats and barley. Schaal oven test at 70 0C with gravimetric indication and lard as the substrate was applied. Protection factorsranged from 1.3 to 8.0 and increased in the order: buckwheat straws < buckwheat hulls = oats.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/EP0960006255" target="_blank" >EP0960006255: Rozvoj funkčních potravin</a><br>

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2002

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Food - Nährung

  • ISSN

    0027-769X

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    35

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2-3

  • Stát vydavatele periodika

    DE - Spolková republika Německo

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    207-211

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus