Buckwheat - the source of antioxidant activity in functional foods
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F02%3A00003817" target="_blank" >RIV/60460709:41210/02:00003817 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60460709:_____/02:00003817
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Buckwheat - the source of antioxidant activity in functional foods
Popis výsledku v původním jazyce
Antioxidant activities of buckwheat seeds, dehulled seeds, hulls, straws and leaves were evaluated and compared with those of oats and barley. Schaal oven test at 70 0C with gravimetric indication and lard as the substrate was applied. Protection factorsranged from 1.3 to 8.0 and increased in the order: buckwheat straws < buckwheat hulls = oats.
Název v anglickém jazyce
Buckwheat - the source of antioxidant activity in functional foods
Popis výsledku anglicky
Antioxidant activities of buckwheat seeds, dehulled seeds, hulls, straws and leaves were evaluated and compared with those of oats and barley. Schaal oven test at 70 0C with gravimetric indication and lard as the substrate was applied. Protection factorsranged from 1.3 to 8.0 and increased in the order: buckwheat straws < buckwheat hulls = oats.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/EP0960006255" target="_blank" >EP0960006255: Rozvoj funkčních potravin</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Food - Nährung
ISSN
0027-769X
e-ISSN
—
Svazek periodika
35
Číslo periodika v rámci svazku
2-3
Stát vydavatele periodika
DE - Spolková republika Německo
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
207-211
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—