Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Content of polyphenols and glycoalkaloids in potato tubers cultivated under different environmental conditions

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F03%3A00005209" target="_blank" >RIV/60460709:41210/03:00005209 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60460709:_____/03:00005209

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Content of polyphenols and glycoalkaloids in potato tubers cultivated under different environmental conditions

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Potato varieties Agria and Karin were cultivated in 12 sites of the Czech Republic that can be classified into two characteristic regions: i) traditional higher land region (cooler and more humid) and ii) lower land region (warmer and drier) between 1995and 1997. The harvested tubers were analysed for the content of total polyphenols and in the variety Karin also for the content of glycoalkaloids. Effect of the variety, year of harvest and of the region on the glycoalkaloid and polyphenol content was evaluated.

  • Název v anglickém jazyce

    Content of polyphenols and glycoalkaloids in potato tubers cultivated under different environmental conditions

  • Popis výsledku anglicky

    Potato varieties Agria and Karin were cultivated in 12 sites of the Czech Republic that can be classified into two characteristic regions: i) traditional higher land region (cooler and more humid) and ii) lower land region (warmer and drier) between 1995and 1997. The harvested tubers were analysed for the content of total polyphenols and in the variety Karin also for the content of glycoalkaloids. Effect of the variety, year of harvest and of the region on the glycoalkaloid and polyphenol content was evaluated.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GC - Pěstování rostlin, osevní postupy

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/IE0950975119" target="_blank" >IE0950975119: Vliv ekologických podmínek bramborářské a řepařské oblasti ČR na kvalitu hlíz brambor</a><br>

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2003

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Scientia Agriculturae Bohemica

  • ISSN

    1211-3174

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    34

  • Číslo periodika v rámci svazku

    4

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    129-134

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus