Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Tvorba svaloviny boku s ohledem na dosaženou živou hmotnost prasat

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F04%3A8040" target="_blank" >RIV/60460709:41210/04:8040 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Formation of the lean meat of the belly meat part in relation to the achieved live weight of pigs

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The tests included 200 final pig hybrids currently produced in the Czech Republic in a balanced sex. Analysis was made of the formation of the lean meat of the belly meat part from the viewpoint of its total percentage in the carcass, the percentage of lean meat and formation of the belly in the monitored part in relation to the live weight. The results have shown that the increase of the weight does not significantly influence the share of the belly in the carcass, the same trend has been observed alsoin the percentage of the EU belly in the total belly and in the carcass. The increase of the body weight results in a rapid increase of the total area of the belly which is accompanied by a slower increase of the meat area. Further, the increase of theweight also contributes to the increase of the meat weight but at the same time it decreases the percentage of meat in this part. There occurs a significant decrease of the share of the meat area in the belly approximately up to the live

  • Název v anglickém jazyce

    Formation of the lean meat of the belly meat part in relation to the achieved live weight of pigs

  • Popis výsledku anglicky

    The tests included 200 final pig hybrids currently produced in the Czech Republic in a balanced sex. Analysis was made of the formation of the lean meat of the belly meat part from the viewpoint of its total percentage in the carcass, the percentage of lean meat and formation of the belly in the monitored part in relation to the live weight. The results have shown that the increase of the weight does not significantly influence the share of the belly in the carcass, the same trend has been observed alsoin the percentage of the EU belly in the total belly and in the carcass. The increase of the body weight results in a rapid increase of the total area of the belly which is accompanied by a slower increase of the meat area. Further, the increase of theweight also contributes to the increase of the meat weight but at the same time it decreases the percentage of meat in this part. There occurs a significant decrease of the share of the meat area in the belly approximately up to the live

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GG - Chov hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Book of Abstracts of the 55th Annual Meeting of the European Association for Animal Production

  • ISBN

    9076998450

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

    287-287

  • Název nakladatele

    Bled, Slovenia

  • Místo vydání

    Bled, Slovenia

  • Místo konání akce

    Bled, Slovenia

  • Datum konání akce

    5. 9. 2004

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku