Sledování změn kyselosti při výrobě kozího sýra
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F06%3A17620" target="_blank" >RIV/60460709:41210/06:17620 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Sledování změn kyselosti při výrobě kozího sýra
Popis výsledku v původním jazyce
Kyselost mléka byla monitorována při výrobě sýra v různých stádiích laktace. Titrační kyselost byla stanovena metodou podle Soxhlet-Henkela. Kozí sýry byly zmrazeny a převezeny do laboratoře, kde byla jejich kyselost stanovena dvěma metodami.
Název v anglickém jazyce
Monitoring of acidity changes during goat cheesemaking
Popis výsledku anglicky
Goat milk acidity was monitored during the processing in different stages of lactation. Titratable acidity of samples was determined by Soxhlet-Henkel method. Goat cheese products were frozen and transported to the laboratory where their acidity was determined by two different methods.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Den mléka 2006
ISBN
80-213-1498-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
121-126
Název nakladatele
ČZU v Praze, KSZ, KKZP
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
ČZU v Praze
Datum konání akce
22. 5. 2006
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—