Inhibiční látky v kozím mléce
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F07%3A20460" target="_blank" >RIV/60460709:41210/07:20460 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Inhibiční látky v kozím mléce
Popis výsledku v původním jazyce
Inhibiční látky přesdtavují širokou skupinu sločenin, jejichž přítomnost v mléce je nežádoucí. Přítomnost inhibičních látek a fermentační schopnost byly testovány ve vzorcích syrového kozího mléka.
Název v anglickém jazyce
Inhibition compounds in goat milk
Popis výsledku anglicky
Inhibition compounds represent a wide group of compounds undesirable in milk. The presence of inhibition compounds and the fermentation ability were tested in the samples of raw goat milk.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků IV. Sborník referátů ze semináře s mezinárodní účastí
ISBN
978-80-7375-057-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
25-26
Název nakladatele
MZLU v Brně
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
14. 6. 2007
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—