Tradiční turecké mléčné výrobky
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F12%3A57542" target="_blank" >RIV/60460709:41210/12:57542 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Tradiční turecké mléčné výrobky
Popis výsledku v původním jazyce
Mezi tradiční turecké mléčné výrobky patří jogurt, ayran, kefír, různé druhy sýrů, máslo, přepuštěné máslo, zmrzlina a řada dalších mléčných dezertů. Článek se zabývá technologií jejich výroby a složením z hlediska jejich chemické a mikrobiologické kvality.
Název v anglickém jazyce
Traditional Turkish products
Popis výsledku anglicky
Yogurt, ayran, kefir, different kinds of cheese, butter, clarified butter, ice cream and many other dairy desserts belong to the traditional Turkish dairy products. The article describes their production technology and composition in terms of their chemical and microbiological quality.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Mlékařské listy - Zpravodaj
ISSN
1212-950X
e-ISSN
—
Svazek periodika
23
Číslo periodika v rámci svazku
134
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
15-19
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—