Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Tradiční turecké mléčné výrobky

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F12%3A57542" target="_blank" >RIV/60460709:41210/12:57542 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Tradiční turecké mléčné výrobky

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Mezi tradiční turecké mléčné výrobky patří jogurt, ayran, kefír, různé druhy sýrů, máslo, přepuštěné máslo, zmrzlina a řada dalších mléčných dezertů. Článek se zabývá technologií jejich výroby a složením z hlediska jejich chemické a mikrobiologické kvality.

  • Název v anglickém jazyce

    Traditional Turkish products

  • Popis výsledku anglicky

    Yogurt, ayran, kefir, different kinds of cheese, butter, clarified butter, ice cream and many other dairy desserts belong to the traditional Turkish dairy products. The article describes their production technology and composition in terms of their chemical and microbiological quality.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Mlékařské listy - Zpravodaj

  • ISSN

    1212-950X

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    23

  • Číslo periodika v rámci svazku

    134

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    15-19

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus