Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Mikrobiologická kvalita mléka a mléčných výrobků

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F19%3A43915510" target="_blank" >RIV/62156489:43210/19:43915510 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny" target="_blank" >http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Mikrobiologická kvalita mléka a mléčných výrobků

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Produkce mléka a jeho zpracování na mléčné výrobky mají na našem území bohatou a dlouhou historii. V České republice dominuje produkce kravského mléka, které se zpracovává na celou řadu výrobků, a to jak velkými či menšími průmyslovými výrobci, tak přímo na produkčních farmách. Nedílnou součástí této tradice je produkce a zpracování kozího a ovčího mléka i když je v porovnání s mlékem kravským minimální. Produkce mléčných výrobků z kozího a ovčího mléka prochází svou renesancí, lví podíl na tom mají především menší farmáři, kteří přímo na farmách zpracovávají vlastní vyprodukované mléko.

  • Název v anglickém jazyce

    Microbiological quality of milk and milk products

  • Popis výsledku anglicky

    This paper focuses on microbial contamination of raw cow&apos;s, goat&apos;s and sheep&apos;s milk as a raw material for further processing. It also focuses on the microbiology of heat-treated milk and dairy products (cheese, yoghurt, butter).

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    10606 - Microbiology

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník XLV. konference o jakosti potravin a potravinových surovin

  • ISBN

    978-80-7509-653-1

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    20

  • Strana od-do

    119-138

  • Název nakladatele

    Mendelova univerzita v Brně

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    6. 3. 2019

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku