Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Effects of season and time of milking on spontaneous and induced lipolysis in bovine milk fat

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F13%3A59706" target="_blank" >RIV/60460709:41210/13:59706 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Effects of season and time of milking on spontaneous and induced lipolysis in bovine milk fat

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The effects were evaluated of different factors on the level of spontaneous (SPO)and induced (IND) lipolysis as defined by the content of free fatty acids (FFA) in milk. The data were analysed using SAS 9.1. More intensive SPO was observed from March toMay with higher FFA contents (+0.034 to +0.523 mmol/100g fat; P < 0.05 - 0.01), and also from September to November (+0.077 to +0.292 mmol/100g of fat;P < 0.05).

  • Název v anglickém jazyce

    Effects of season and time of milking on spontaneous and induced lipolysis in bovine milk fat

  • Popis výsledku anglicky

    The effects were evaluated of different factors on the level of spontaneous (SPO)and induced (IND) lipolysis as defined by the content of free fatty acids (FFA) in milk. The data were analysed using SAS 9.1. More intensive SPO was observed from March toMay with higher FFA contents (+0.034 to +0.523 mmol/100g fat; P < 0.05 - 0.01), and also from September to November (+0.077 to +0.292 mmol/100g of fat;P < 0.05).

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GG - Chov hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QH91270" target="_blank" >QH91270: Využití genetických a negenetických faktorů ke zvýšení výkonnosti dojených plemen skotu v ČR</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Food Sciences

  • ISSN

    1212-1800

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    31

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    20-26

  • Kód UT WoS článku

    WOS:00031517950

  • EID výsledku v databázi Scopus