Effects of season and time of milking on spontaneous and induced lipolysis in bovine milk fat
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F13%3A59706" target="_blank" >RIV/60460709:41210/13:59706 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Effects of season and time of milking on spontaneous and induced lipolysis in bovine milk fat
Popis výsledku v původním jazyce
The effects were evaluated of different factors on the level of spontaneous (SPO)and induced (IND) lipolysis as defined by the content of free fatty acids (FFA) in milk. The data were analysed using SAS 9.1. More intensive SPO was observed from March toMay with higher FFA contents (+0.034 to +0.523 mmol/100g fat; P < 0.05 - 0.01), and also from September to November (+0.077 to +0.292 mmol/100g of fat;P < 0.05).
Název v anglickém jazyce
Effects of season and time of milking on spontaneous and induced lipolysis in bovine milk fat
Popis výsledku anglicky
The effects were evaluated of different factors on the level of spontaneous (SPO)and induced (IND) lipolysis as defined by the content of free fatty acids (FFA) in milk. The data were analysed using SAS 9.1. More intensive SPO was observed from March toMay with higher FFA contents (+0.034 to +0.523 mmol/100g fat; P < 0.05 - 0.01), and also from September to November (+0.077 to +0.292 mmol/100g of fat;P < 0.05).
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QH91270" target="_blank" >QH91270: Využití genetických a negenetických faktorů ke zvýšení výkonnosti dojených plemen skotu v ČR</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Sciences
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
31
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
20-26
Kód UT WoS článku
WOS:00031517950
EID výsledku v databázi Scopus
—