Hladiny kyseliny benzoové v modelových mléčných výrobcích z kozího mléka
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F99%3A00000812" target="_blank" >RIV/60460709:41210/99:00000812 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Hladiny kyseliny benzoové v modelových mléčných výrobcích z kozího mléka
Popis výsledku v původním jazyce
Kyselina benzoová je přirozenou součástí okyselených mléčných výrobků. Byly připraveny dvě jogurtové řady a byly inokulovány kulturami JK a WV2 pokaždé ve třech opakování. Pokaždé z jiného způsobu dojení.Zvýšení přírodního obsahu kyseliny benzoové ve fermentovaných mléčných produktech z kozího mléka může být spojeno s obsahem kyseliny hipurové v kozím mléce.
Název v anglickém jazyce
Benzoic acid level in model milk products from goat milk
Popis výsledku anglicky
Benzoic acid is natural component of acidulated milk product. Two yoghurt series was prepared and inoculated with cultures JK and WV2 three samples each, every sample was from different milking. Enhanced natural volume of benzoic acid in fermentated milkproduct from goat milk may be connect with hippuric acid volume in goat milk.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Den mléka 1999
ISBN
80-213-0505-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Název nakladatele
Katedra chovu skotu a mlékařství
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—