Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Criteria for optimization of milking parlour on dairy farm

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41310%2F15%3A67630" target="_blank" >RIV/60460709:41310/15:67630 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Criteria for optimization of milking parlour on dairy farm

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The function of milking parlour is one of the factors which affect the efficiency of milk production on the farm. There are many problems which influence the choosing and proper use of a milking parlour. It is very important to find the appropriate criteria that would allow choosing the optimal type of a milking parlour, corresponding to the overall concept of the farm and meeting all operational requirements under acceptable economic conditions. The aim of this paper is to present the main criteria, which could be used for the solution of the principal questions important for choosing and optimization of a milking parlour. The time for milking and the final specific direct costs are the main parameters which enable the evaluation and choosing of a suitable milking parlour for the dairy farm. The calculation for the verification of this method and these criteria shows that by optimizing of the milking parlour and increasing the capacity of the farm it is possible to reduce the final sp

  • Název v anglickém jazyce

    Criteria for optimization of milking parlour on dairy farm

  • Popis výsledku anglicky

    The function of milking parlour is one of the factors which affect the efficiency of milk production on the farm. There are many problems which influence the choosing and proper use of a milking parlour. It is very important to find the appropriate criteria that would allow choosing the optimal type of a milking parlour, corresponding to the overall concept of the farm and meeting all operational requirements under acceptable economic conditions. The aim of this paper is to present the main criteria, which could be used for the solution of the principal questions important for choosing and optimization of a milking parlour. The time for milking and the final specific direct costs are the main parameters which enable the evaluation and choosing of a suitable milking parlour for the dairy farm. The calculation for the verification of this method and these criteria shows that by optimizing of the milking parlour and increasing the capacity of the farm it is possible to reduce the final sp

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GB - Zemědělské stroje a stavby

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    14th International Scientific Conference on Engineering for Rural Development 2015

  • ISBN

  • ISSN

    1691-3043

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    106-111

  • Název nakladatele

    Latvia University of Agriculture

  • Místo vydání

    Jelgava

  • Místo konání akce

    Jelgava, Latvia

  • Datum konání akce

    20. 5. 2015

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku