Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Evaluation and optimization of milking in some polish dairy farms differed in milking parlours

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41310%2F17%3A73616" target="_blank" >RIV/60460709:41310/17:73616 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Evaluation and optimization of milking in some polish dairy farms differed in milking parlours

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Farms are continuously growing and modernized in Poland during the last years. The increased dairy herds require also modernization of milking equipment. The aim of this paper was to present the main criteria, which could be used for the solution of principal questions important for the choosing, optimization and evaluation of milking parlours in conditions of Polish agriculture. The research was conducted on three modern dairy farms in Poland to assess effectiveness of different milking parlours use. The first farm with 60 cows was equipped by side by side milking parlour, the second farm with 85 cows was equipped by herringbone milking parlour and the third farm had 80 cows and autotandem milking parlour. The choosing and evaluation of milking parlours parameters were based on the available information and results of previous research in dairy farms in the Poland, using the mathematical model created in the Czech Republic. Time for milking and final specific direct costs were main parameters which

  • Název v anglickém jazyce

    Evaluation and optimization of milking in some polish dairy farms differed in milking parlours

  • Popis výsledku anglicky

    Farms are continuously growing and modernized in Poland during the last years. The increased dairy herds require also modernization of milking equipment. The aim of this paper was to present the main criteria, which could be used for the solution of principal questions important for the choosing, optimization and evaluation of milking parlours in conditions of Polish agriculture. The research was conducted on three modern dairy farms in Poland to assess effectiveness of different milking parlours use. The first farm with 60 cows was equipped by side by side milking parlour, the second farm with 85 cows was equipped by herringbone milking parlour and the third farm had 80 cows and autotandem milking parlour. The choosing and evaluation of milking parlours parameters were based on the available information and results of previous research in dairy farms in the Poland, using the mathematical model created in the Czech Republic. Time for milking and final specific direct costs were main parameters which

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>SC</sub> - Článek v periodiku v databázi SCOPUS

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    20302 - Applied mechanics

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2017

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Agronomy Research

  • ISSN

    1406-894X

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    15

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    11

  • Strana od-do

    112-122

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-85019637934