Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The human factor’s impact on the process of milking

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41310%2F16%3A71444" target="_blank" >RIV/60460709:41310/16:71444 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The human factor’s impact on the process of milking

  • Popis výsledku v původním jazyce

    This article explores the results of measurements that monitor human impact on the process of milking. Milk is an animal product that is intended for direct consumption but also for further processing. After obtaining milk from the mammary glands of dairy cows, it is treated so that it can be distributed to the customer in many forms. The customer may choose from a wide range of dairy products, which include milk as well as cream, cheese, yoghurt, etc. Large quantities of quality milk (from which other products are manufactured in consecutive steps) are used to satisfy the demand of consumers. The quantity and quality of cow milk is important for both the consumer and producer. This article discusses measurements focused on the effort of improving the preparation of cows before milking. This is the most important operation to ensure the best and fastest way of milking. A procedure for the preparation of the udder was proposed on the basis of professional literature and then measurements were performe

  • Název v anglickém jazyce

    The human factor’s impact on the process of milking

  • Popis výsledku anglicky

    This article explores the results of measurements that monitor human impact on the process of milking. Milk is an animal product that is intended for direct consumption but also for further processing. After obtaining milk from the mammary glands of dairy cows, it is treated so that it can be distributed to the customer in many forms. The customer may choose from a wide range of dairy products, which include milk as well as cream, cheese, yoghurt, etc. Large quantities of quality milk (from which other products are manufactured in consecutive steps) are used to satisfy the demand of consumers. The quantity and quality of cow milk is important for both the consumer and producer. This article discusses measurements focused on the effort of improving the preparation of cows before milking. This is the most important operation to ensure the best and fastest way of milking. A procedure for the preparation of the udder was proposed on the basis of professional literature and then measurements were performe

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GB - Zemědělské stroje a stavby

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Agronomy Research

  • ISSN

    1406-894X

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    14

  • Číslo periodika v rámci svazku

    5

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    12

  • Strana od-do

    1659-1670

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus