Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Comparison of Incidence of Fairground Food and Traditional Regional Food at Czech Gastronomy Events: A Fields Study

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41320%2F21%3A85014" target="_blank" >RIV/60460709:41320/21:85014 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://chtp-journal.com/archives/" target="_blank" >https://chtp-journal.com/archives/</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Comparison of Incidence of Fairground Food and Traditional Regional Food at Czech Gastronomy Events: A Fields Study

  • Popis výsledku v původním jazyce

    This article deals with the culinary events, particularly with the frequency measures for various types of festival stands and festival foods categorized by their types. The main focus is on two opposite categories of stands, i.e., stands dominated by traditional regional food and stands dominated by fairground food. For both categories, frequencies of various dishes types were measured. The field research included 33 gastronomic events where the data were collected. After data processing, the results showed that traditional regional cuisine stands to be balanced in frequency with stands offering fairground dishes.

  • Název v anglickém jazyce

    Comparison of Incidence of Fairground Food and Traditional Regional Food at Czech Gastronomy Events: A Fields Study

  • Popis výsledku anglicky

    This article deals with the culinary events, particularly with the frequency measures for various types of festival stands and festival foods categorized by their types. The main focus is on two opposite categories of stands, i.e., stands dominated by traditional regional food and stands dominated by fairground food. For both categories, frequencies of various dishes types were measured. The field research included 33 gastronomic events where the data were collected. After data processing, the results showed that traditional regional cuisine stands to be balanced in frequency with stands offering fairground dishes.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>ost</sub> - Ostatní články v recenzovaných periodicích

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    50902 - Social sciences, interdisciplinary

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Hospitality and Tourism Papers

  • ISSN

    1801-1535

  • e-ISSN

    1801-1535

  • Svazek periodika

    17

  • Číslo periodika v rámci svazku

    34

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    13

  • Strana od-do

    4-16

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus