Potraviny včera dnes a zítra
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41330%2F18%3AN0000076" target="_blank" >RIV/60460709:41330/18:N0000076 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.icpf.cas.cz/cs/system/files/users/public/bendova_8/program_worskhop_potravinyav21.pdf" target="_blank" >http://www.icpf.cas.cz/cs/system/files/users/public/bendova_8/program_worskhop_potravinyav21.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Potraviny včera dnes a zítra
Popis výsledku v původním jazyce
Seminář se zabýval mikroorganismy v potravinách, potravinovou bezpečností a prevencí vzniku potravinového odpadu. Výsledky výzkumu byly prezentovány ve spolupráci s AV ČR Strategie 21.
Název v anglickém jazyce
Food yesterday, today and tomorrow
Popis výsledku anglicky
The seminar dealt with microorganisms in food, food safety and prevention of food waste. The results of the research were presented in cooperation with the Academy of Sciences of the Czech Republic Strategy 21.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
30304 - Public and environmental health
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
60
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce