Carcass Yields and Physical-Chemical Meat Quality Characteristics of Namibian Red Hartebeest (Alcelaphus buselaphus) as Influenced by Sex and Muscle
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41340%2F21%3A89050" target="_blank" >RIV/60460709:41340/21:89050 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://doi.org/10.3390/foods10102347" target="_blank" >https://doi.org/10.3390/foods10102347</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.3390/foods10102347" target="_blank" >10.3390/foods10102347</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Carcass Yields and Physical-Chemical Meat Quality Characteristics of Namibian Red Hartebeest (Alcelaphus buselaphus) as Influenced by Sex and Muscle
Popis výsledku v původním jazyce
This study determined the carcass yields of red hartebeest from Namibia and compared the physical-chemical meat quality characteristics of six different muscles (biceps femoris, infraspinatus, longissimus thoracis et lumborum, semimembranosus, semitendinosus, and supraspinatus) for both males and females. The results indicate that red hartebeest meat should be market according to specific muscles and that sex of the animals need not be considered during marketing.
Název v anglickém jazyce
Carcass Yields and Physical-Chemical Meat Quality Characteristics of Namibian Red Hartebeest (Alcelaphus buselaphus) as Influenced by Sex and Muscle
Popis výsledku anglicky
This study determined the carcass yields of red hartebeest from Namibia and compared the physical-chemical meat quality characteristics of six different muscles (biceps femoris, infraspinatus, longissimus thoracis et lumborum, semimembranosus, semitendinosus, and supraspinatus) for both males and females. The results indicate that red hartebeest meat should be market according to specific muscles and that sex of the animals need not be considered during marketing.
Klasifikace
Druh
J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Foods
ISSN
2304-8158
e-ISSN
2304-8158
Svazek periodika
10
Číslo periodika v rámci svazku
10
Stát vydavatele periodika
CH - Švýcarská konfederace
Počet stran výsledku
11
Strana od-do
2347-2357
Kód UT WoS článku
000712618400001
EID výsledku v databázi Scopus
2-s2.0-85116394274