Vše
Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Carcass Yields and Physical-Chemical Meat Quality Characteristics of Namibian Red Hartebeest (Alcelaphus buselaphus) as Influenced by Sex and Muscle

Popis výsledku

Identifikátory výsledku

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Carcass Yields and Physical-Chemical Meat Quality Characteristics of Namibian Red Hartebeest (Alcelaphus buselaphus) as Influenced by Sex and Muscle

  • Popis výsledku v původním jazyce

    This study determined the carcass yields of red hartebeest from Namibia and compared the physical-chemical meat quality characteristics of six different muscles (biceps femoris, infraspinatus, longissimus thoracis et lumborum, semimembranosus, semitendinosus, and supraspinatus) for both males and females. The results indicate that red hartebeest meat should be market according to specific muscles and that sex of the animals need not be considered during marketing.

  • Název v anglickém jazyce

    Carcass Yields and Physical-Chemical Meat Quality Characteristics of Namibian Red Hartebeest (Alcelaphus buselaphus) as Influenced by Sex and Muscle

  • Popis výsledku anglicky

    This study determined the carcass yields of red hartebeest from Namibia and compared the physical-chemical meat quality characteristics of six different muscles (biceps femoris, infraspinatus, longissimus thoracis et lumborum, semimembranosus, semitendinosus, and supraspinatus) for both males and females. The results indicate that red hartebeest meat should be market according to specific muscles and that sex of the animals need not be considered during marketing.

Klasifikace

  • Druh

    Jimp - Článek v periodiku v databázi Web of Science

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Foods

  • ISSN

    2304-8158

  • e-ISSN

    2304-8158

  • Svazek periodika

    10

  • Číslo periodika v rámci svazku

    10

  • Stát vydavatele periodika

    CH - Švýcarská konfederace

  • Počet stran výsledku

    11

  • Strana od-do

    2347-2357

  • Kód UT WoS článku

    000712618400001

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-85116394274

Základní informace

Druh výsledku

Jimp - Článek v periodiku v databázi Web of Science

Jimp

OECD FORD

Food and beverages

Rok uplatnění

2021