Bezpečná výživa 2018
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22320%2F18%3A43917001" target="_blank" >RIV/60461373:22320/18:43917001 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22330/18:43917001
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Bezpečná výživa 2018
Popis výsledku v původním jazyce
Přednášky: Potravinové alergie v dětském věku; Nutriční péče v nefrologii; Prioritní témata v biomonitoringu; Opiové a další přírodní toxiny: reálné riziko pro konzumenty?; Kvalita pitné vody v České republice; Řízení příjmu potravy
Název v anglickém jazyce
Safe food 2018
Popis výsledku anglicky
Lectures: Food allergies in childhood; Nutritional care in nephrology; Priority themes in biomonitoring; Opium and other natural toxins: a real risk for consumers?; Quality of drinking water in the Czech Republic; Management of food intake
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
—
OECD FORD obor
30308 - Nutrition, Dietetics
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
103
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce