Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Porovnání senzorických a reologických vlastností sýrů Gouda a Eidamský blok

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00005322" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00005322 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60461373:22330/00:00005401

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Porovnání senzorických a reologických vlastností sýrů Gouda a Eidamský blok

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Sýr Eidamský blok vykazoval intenzivnější hořkou a nakyslou chuť. Konzistence sýru Gouda byla více tuhá a vykazovala větší rozdíly mezi středem a okrajem bochníku.

  • Název v anglickém jazyce

    Comparison of sensoric and rheological properties of cheeses "Gouda" and "Eidamský blok"

  • Popis výsledku anglicky

    "Eidam" cheese showed more intensive bitter and acid taste. Consistency of "Gouda" cheese was harder and it showed more differences between centre and margins of cheese loaf.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2000

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Doktorandské spisy II

  • ISBN

    80-85114-79-8

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    VFU Brno

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku