Obliba sýrů v různých stupních zralosti
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F00%3A23401003" target="_blank" >RIV/62156489:43210/00:23401003 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Obliba sýrů v různých stupních zralosti
Popis výsledku v původním jazyce
Obliba edamských sýrů v různých stupních zralosti. Jako nejoblíbenější sýry byly hodnoceny starší a zralejší, oproti mladším a nevyzrálým. Diskutováno je uplatnění starších a zralejších sýrů na trhu.
Název v anglickém jazyce
Preference of differently aged cheese
Popis výsledku anglicky
Preference of edam cheese in different phase of ripening. As the most prefered cheese were awarded older and more ripened cheeses, against younger ones. Application of older and more ripened cheese to marked is discussed.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník XXVII. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
—
Název nakladatele
MZLU v Brně
Místo vydání
MZLU v Brně
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—