Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Obliba sýrů v různých stupních zralosti

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F00%3A23401003" target="_blank" >RIV/62156489:43210/00:23401003 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Obliba sýrů v různých stupních zralosti

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Obliba edamských sýrů v různých stupních zralosti. Jako nejoblíbenější sýry byly hodnoceny starší a zralejší, oproti mladším a nevyzrálým. Diskutováno je uplatnění starších a zralejších sýrů na trhu.

  • Název v anglickém jazyce

    Preference of differently aged cheese

  • Popis výsledku anglicky

    Preference of edam cheese in different phase of ripening. As the most prefered cheese were awarded older and more ripened cheeses, against younger ones. Application of older and more ripened cheese to marked is discussed.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2000

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník XXVII. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin

  • ISBN

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    MZLU v Brně

  • Místo vydání

    MZLU v Brně

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku