Senzorické hodnocení různě starých eidamských sýrů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F00%3A23401008" target="_blank" >RIV/62156489:43210/00:23401008 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Senzorické hodnocení různě starých eidamských sýrů
Popis výsledku v původním jazyce
Sensorické hodnocení různě starých eidamských sýrů, vliv zrání na texturu a ostatní senzorické vlastnosti, preference sýrů.
Název v anglickém jazyce
Sensory evaluation of differently aged cheese
Popis výsledku anglicky
Sensory evaluation of differently aged edam cheese, the influence of ripening on the texture of cheese and other sensory properties of cheese, the preference of cheese.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník XXXI. symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
—
Název nakladatele
Česká společnost chemická
Místo vydání
Skalský Dvůr
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—