Vztah mezi dobou zrání sýrů a jejich oblibou
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F00%3A23401005" target="_blank" >RIV/62156489:43210/00:23401005 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vztah mezi dobou zrání sýrů a jejich oblibou
Popis výsledku v původním jazyce
Vztah mezi dobou zrání eidamských sýrů a jejich oblibou u konzumentů. Jako nejoblíbenější sýry byly hodnoceny starší a zralejší, oproti mladším a nevyzrálým. Diskutováno je uplatnění starších a zralejších sýrů na trhu.
Název v anglickém jazyce
The relationship between age of cheese and its preference by consumers
Popis výsledku anglicky
The relationship between the age of edam cheese and its preference by consumers. As the most prefered cheese were awarded older and more ripened cheeses, against younger ones. Application of older and more ripened cheese to marked is discussed.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník přednášek 8. mezinárodní konference Aktuální problémy šlechtění, chovu, zdraví a produkce skotu
ISBN
80-85645-39-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
—
Název nakladatele
Zemědělská fakulta JČU v Českých Budějovicích
Místo vydání
JČU České Budějovice
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—