Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vztah mezi dobou zrání sýrů a jejich oblibou

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F00%3A23401005" target="_blank" >RIV/62156489:43210/00:23401005 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vztah mezi dobou zrání sýrů a jejich oblibou

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Vztah mezi dobou zrání eidamských sýrů a jejich oblibou u konzumentů. Jako nejoblíbenější sýry byly hodnoceny starší a zralejší, oproti mladším a nevyzrálým. Diskutováno je uplatnění starších a zralejších sýrů na trhu.

  • Název v anglickém jazyce

    The relationship between age of cheese and its preference by consumers

  • Popis výsledku anglicky

    The relationship between the age of edam cheese and its preference by consumers. As the most prefered cheese were awarded older and more ripened cheeses, against younger ones. Application of older and more ripened cheese to marked is discussed.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2000

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník přednášek 8. mezinárodní konference Aktuální problémy šlechtění, chovu, zdraví a produkce skotu

  • ISBN

    80-85645-39-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Zemědělská fakulta JČU v Českých Budějovicích

  • Místo vydání

    JČU České Budějovice

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku