Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vliv klíčení na složení sacharidů semen hrachu

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00013234" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00013234 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Influence of germination on the carbohydrate composition of pea

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Influence of germination on the carbohydrates composition of pea seeds was studied. After 4 days of germination the content of raffinose family oligosaccharides (RFO) in pea was decreased to 17.5 % of the original value and ratio sucrose/RFO in cotyledonincreased from 0.5 to 4.5.

  • Název v anglickém jazyce

    Influence of germination on the carbohydrate composition of pea

  • Popis výsledku anglicky

    Influence of germination on the carbohydrates composition of pea seeds was studied. After 4 days of germination the content of raffinose family oligosaccharides (RFO) in pea was decreased to 17.5 % of the original value and ratio sucrose/RFO in cotyledonincreased from 0.5 to 4.5.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/OK%20284" target="_blank" >OK 284: Informační síť o biotechnologii sacharidů luskovin</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2000

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Food Science

  • ISSN

    1212-1800

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

  • Číslo periodika v rámci svazku

    18

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    9-13

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus