Vliv klíčení na složení sacharidů semen hrachu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00013234" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00013234 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Influence of germination on the carbohydrate composition of pea
Popis výsledku v původním jazyce
Influence of germination on the carbohydrates composition of pea seeds was studied. After 4 days of germination the content of raffinose family oligosaccharides (RFO) in pea was decreased to 17.5 % of the original value and ratio sucrose/RFO in cotyledonincreased from 0.5 to 4.5.
Název v anglickém jazyce
Influence of germination on the carbohydrate composition of pea
Popis výsledku anglicky
Influence of germination on the carbohydrates composition of pea seeds was studied. After 4 days of germination the content of raffinose family oligosaccharides (RFO) in pea was decreased to 17.5 % of the original value and ratio sucrose/RFO in cotyledonincreased from 0.5 to 4.5.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/OK%20284" target="_blank" >OK 284: Informační síť o biotechnologii sacharidů luskovin</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Science
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
—
Číslo periodika v rámci svazku
18
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
9-13
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—