Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Produkce, účinnost a stabilita acidocinu CH5 v mléce obohaceném o různé zdroje dusíku.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004158" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004158 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60461373:22330/01:00014631

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Produkce, účinnost a stabilita acidocinu CH5 v mléce obohaceném o různé zdroje dusíku.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Práce byla zaměřena na sledováni produkce acidocinu v mléce s 2,5 % hm. tuku obohaceném různými zdroji dusíku. V další části byla sledována účinnost acidocinu v mléce s 2,5 % hm. tuku a jeho stabilita za různých podmínek.

  • Název v anglickém jazyce

    Production, efficiency and stability of acidocin CH5 in milk supplemented by various sources of nitrogen

  • Popis výsledku anglicky

    This work aimed to determine, whether acidocin CH5 was produced in the milk (2.5 % w/w of fat) fortified with different sources of nitrogen. The efficiency and stability of bacteriocin both in the milk (2.5 % w/w) was studied at different conditions.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2001

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Mliekarstvo

  • ISSN

    1210-3144

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    32

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    25-27

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus