Produkce, účinnost a stabilita acidocinu CH5 v mléce obohaceném o různé zdroje dusíku.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004158" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004158 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22330/01:00014631
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Produkce, účinnost a stabilita acidocinu CH5 v mléce obohaceném o různé zdroje dusíku.
Popis výsledku v původním jazyce
Práce byla zaměřena na sledováni produkce acidocinu v mléce s 2,5 % hm. tuku obohaceném různými zdroji dusíku. V další části byla sledována účinnost acidocinu v mléce s 2,5 % hm. tuku a jeho stabilita za různých podmínek.
Název v anglickém jazyce
Production, efficiency and stability of acidocin CH5 in milk supplemented by various sources of nitrogen
Popis výsledku anglicky
This work aimed to determine, whether acidocin CH5 was produced in the milk (2.5 % w/w of fat) fortified with different sources of nitrogen. The efficiency and stability of bacteriocin both in the milk (2.5 % w/w) was studied at different conditions.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Mliekarstvo
ISSN
1210-3144
e-ISSN
—
Svazek periodika
32
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
25-27
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—