Nutrition
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004297" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004297 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Nutrition
Popis výsledku v původním jazyce
Content of carbohydrates in grain legumes, and physiological effect of grain legume carbohydrates in animal and in human nutrition are discussed.
Název v anglickém jazyce
Nutrition
Popis výsledku anglicky
Content of carbohydrates in grain legumes, and physiological effect of grain legume carbohydrates in animal and in human nutrition are discussed.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/OC%20918.20" target="_blank" >OC 918.20: Funkční potraviny pro diety se sníženým obsahem energie</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Carbohydrates in Grain Legume Seeds
ISBN
0 85199 467 9
Počet stran výsledku
28
Strana od-do
61-88
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
CABI Publishing
Místo vydání
Oxon
Kód UT WoS kapitoly
—