Porovnání preferencí tučných a nízkotučných tavených sýrů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004463" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004463 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Porovnání preferencí tučných a nízkotučných tavených sýrů
Popis výsledku v původním jazyce
Rozdílový preferenční test a sensorický profil byly použity pro hodnocení dvou druhů sýrů. U sýrů, kde rozdíl v tuku byl větší než 25%, byly statisticky prokazatelné preference pro tučnější sýry
Název v anglickém jazyce
Comparison of preferences of full-fat and low-fat processed cheeses.
Popis výsledku anglicky
Difference test and sensory profile were used for evaluation two kinds of cheeses. For cheese were the differences in fat were higher then 25% the preferences for fatter kind of cheese were significant.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Mléko a sýry 2001
ISBN
80-86238-12-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
129-132
Název nakladatele
Česká společnost chemická (ČSCH), VŠCHT Praha a ČZU Praha
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
26. 1. 2001
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—