Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Control of Mould Growth by Lactobacillus rhamnosus VT1 and Lactobacillus reuteri CCM 3625 on Milk Agar Plates

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004487" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004487 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Control of Mould Growth by Lactobacillus rhamnosus VT1 and Lactobacillus reuteri CCM 3625 on Milk Agar Plates

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The possibility to control mould growth by Lactobacillus rhamnosus VT1 and Lactobacillus reuteri CCM 3625 in milk environment was assesed using the milk agar plates. Higher antifungal activity showed activelly growing cells compared with the MRS broth supernatants

  • Název v anglickém jazyce

    Control of Mould Growth by Lactobacillus rhamnosus VT1 and Lactobacillus reuteri CCM 3625 on Milk Agar Plates

  • Popis výsledku anglicky

    The possibility to control mould growth by Lactobacillus rhamnosus VT1 and Lactobacillus reuteri CCM 3625 in milk environment was assesed using the milk agar plates. Higher antifungal activity showed activelly growing cells compared with the MRS broth supernatants

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/GA525%2F98%2F0652" target="_blank" >GA525/98/0652: Bakteriociny bakterií mléčného kvašení</a><br>

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2001

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Food Science

  • ISSN

    1212-1800

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    Neuveden

  • Číslo periodika v rámci svazku

    19

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    46-50

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus