Control of Mould Growth by Lactobacillus rhamnosus VT1 and Lactobacillus reuteri CCM 3625 on Milk Agar Plates
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004487" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004487 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Control of Mould Growth by Lactobacillus rhamnosus VT1 and Lactobacillus reuteri CCM 3625 on Milk Agar Plates
Popis výsledku v původním jazyce
The possibility to control mould growth by Lactobacillus rhamnosus VT1 and Lactobacillus reuteri CCM 3625 in milk environment was assesed using the milk agar plates. Higher antifungal activity showed activelly growing cells compared with the MRS broth supernatants
Název v anglickém jazyce
Control of Mould Growth by Lactobacillus rhamnosus VT1 and Lactobacillus reuteri CCM 3625 on Milk Agar Plates
Popis výsledku anglicky
The possibility to control mould growth by Lactobacillus rhamnosus VT1 and Lactobacillus reuteri CCM 3625 in milk environment was assesed using the milk agar plates. Higher antifungal activity showed activelly growing cells compared with the MRS broth supernatants
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA525%2F98%2F0652" target="_blank" >GA525/98/0652: Bakteriociny bakterií mléčného kvašení</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Science
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
Neuveden
Číslo periodika v rámci svazku
19
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
46-50
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—