Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Occurrence of Lactobacillus spp. isolated from raw milk

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F15%3A43873761" target="_blank" >RIV/62157124:16270/15:43873761 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Occurrence of Lactobacillus spp. isolated from raw milk

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of this study was to monitor occurrence of Lactobacillus spp. in samples of raw cow, goat and ewe milk (n=190) from the dairy farms in the Czech Republic. Polymerase chain reaction method was used for the identification of Lactobacillus spp. where were 35 % isolates identified as Lactobacillus spp. Less than 50 % of the samples contained Lactobacillus spp. from which the most were presented in the raw cow milk (72 %) and at the least in the samples of raw ewe milk (11 %).

  • Název v anglickém jazyce

    Occurrence of Lactobacillus spp. isolated from raw milk

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this study was to monitor occurrence of Lactobacillus spp. in samples of raw cow, goat and ewe milk (n=190) from the dairy farms in the Czech Republic. Polymerase chain reaction method was used for the identification of Lactobacillus spp. where were 35 % isolates identified as Lactobacillus spp. Less than 50 % of the samples contained Lactobacillus spp. from which the most were presented in the raw cow milk (72 %) and at the least in the samples of raw ewe milk (11 %).

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník z odborného semináře Jakost a zdravotní nezávadnost syrového mléka

  • ISBN

    978-80-7305-764-0

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    62-65

  • Název nakladatele

    Veterinární a farmaceutická univerzita Brno

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    22. 10. 2015

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku