Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vliv vysokého tlaku na mikrobiální populaci i kvalitu naklíčeného hrachu

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004789" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004789 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vliv vysokého tlaku na mikrobiální populaci i kvalitu naklíčeného hrachu

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Byl studován vliv vysokého tlaku (400 - 600 MPa) na mikrobiální populaci a obsah a-galaktosidů naklíčeného hrachu. Obsah mikrobů i a-galaktosidů v naklíčeném hrachu skladovaném 21 dní byl velmi nízký.

  • Název v anglickém jazyce

    Influence of high pressure on microbial population and quality of germinated pea.

  • Popis výsledku anglicky

    There was evaluated influence of high pressure (400 - 6000 MPa) on microbial population and content of a-galactosides of germinated pea. The content of microbes and a-galactosides in 21 days stored pea was very low.

Klasifikace

  • Druh

    V<sub>x</sub> - Nezařazeno - Výzkumná zpráva obsahující utajované informace (takový výsledek lze do RIV vložit pouze v případě, že zpráva obsahuje utajované informace a pole R12 = U), nebo souhrnná výzkumná zpráva

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2001

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Počet stran výsledku

    29

  • Místo vydání

    Praha

  • Název nakladatele resp. objednatele

    Výzkumný ústav potravinářského průmyslu

  • Verze