Vliv vysokého tlaku na mikrobiální populaci i kvalitu naklíčeného hrachu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004789" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004789 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv vysokého tlaku na mikrobiální populaci i kvalitu naklíčeného hrachu
Popis výsledku v původním jazyce
Byl studován vliv vysokého tlaku (400 - 600 MPa) na mikrobiální populaci a obsah a-galaktosidů naklíčeného hrachu. Obsah mikrobů i a-galaktosidů v naklíčeném hrachu skladovaném 21 dní byl velmi nízký.
Název v anglickém jazyce
Influence of high pressure on microbial population and quality of germinated pea.
Popis výsledku anglicky
There was evaluated influence of high pressure (400 - 6000 MPa) on microbial population and content of a-galactosides of germinated pea. The content of microbes and a-galactosides in 21 days stored pea was very low.
Klasifikace
Druh
V<sub>x</sub> - Nezařazeno - Výzkumná zpráva obsahující utajované informace (takový výsledek lze do RIV vložit pouze v případě, že zpráva obsahuje utajované informace a pole R12 = U), nebo souhrnná výzkumná zpráva
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Počet stran výsledku
29
Místo vydání
Praha
Název nakladatele resp. objednatele
Výzkumný ústav potravinářského průmyslu
Verze
—