Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Mikrovlnné ošetření naklíčeného žlutého hrachu

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00013236" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00013236 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Microwave Treatment of Germinated Yellow Pen

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The most important influence for decreasing of &#61537;-galactooligosaccharides is during the first three days of pea germination. The combined effect of germination and the following microwave treatment and conventional air drying to final moisture content 12 - 14 % and the maximum temperature 80°C is recommended for improving the carbohydrates composition of the pea from a nutritional point of view.

  • Název v anglickém jazyce

    Microwave Treatment of Germinated Yellow Pen

  • Popis výsledku anglicky

    The most important influence for decreasing of &#61537;-galactooligosaccharides is during the first three days of pea germination. The combined effect of germination and the following microwave treatment and conventional air drying to final moisture content 12 - 14 % and the maximum temperature 80°C is recommended for improving the carbohydrates composition of the pea from a nutritional point of view.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/OK%20325" target="_blank" >OK 325: Mikrovlnný ohřev při výrobě potravin</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2001

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Microwaves: Theory and Application in Materials Processing V.

  • ISBN

    0-944904-43-2

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    443-450

  • Počet stran knihy

  • Název nakladatele

    American Ceramic Society

  • Místo vydání

    Westerville, Ohio

  • Kód UT WoS kapitoly