Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Mikrovlnné ošetření rýže

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00013237" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00013237 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Microwave treatment of rice

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The effect of microwave treatment on wet rice was studied. Power output used was 90, 160, 350 or 500 W; final heating temperatures were 40, 60 and 80 °C; initial moisture content of rice was 11, 21 or 30 %. Temperature of rice gelatinization, expressed as alkali spreading values and total starch content, was used to evaluate the influence of microwave heating on physicochemical properties of rice

  • Název v anglickém jazyce

    Microwave treatment of rice

  • Popis výsledku anglicky

    The effect of microwave treatment on wet rice was studied. Power output used was 90, 160, 350 or 500 W; final heating temperatures were 40, 60 and 80 °C; initial moisture content of rice was 11, 21 or 30 %. Temperature of rice gelatinization, expressed as alkali spreading values and total starch content, was used to evaluate the influence of microwave heating on physicochemical properties of rice

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/OK%20325" target="_blank" >OK 325: Mikrovlnný ohřev při výrobě potravin</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2001

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Food Science

  • ISSN

    1212-1800

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

  • Číslo periodika v rámci svazku

    19

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    62-66

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus