Mikrovlnné ošetření rýže
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00013237" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00013237 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Microwave treatment of rice
Popis výsledku v původním jazyce
The effect of microwave treatment on wet rice was studied. Power output used was 90, 160, 350 or 500 W; final heating temperatures were 40, 60 and 80 °C; initial moisture content of rice was 11, 21 or 30 %. Temperature of rice gelatinization, expressed as alkali spreading values and total starch content, was used to evaluate the influence of microwave heating on physicochemical properties of rice
Název v anglickém jazyce
Microwave treatment of rice
Popis výsledku anglicky
The effect of microwave treatment on wet rice was studied. Power output used was 90, 160, 350 or 500 W; final heating temperatures were 40, 60 and 80 °C; initial moisture content of rice was 11, 21 or 30 %. Temperature of rice gelatinization, expressed as alkali spreading values and total starch content, was used to evaluate the influence of microwave heating on physicochemical properties of rice
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/OK%20325" target="_blank" >OK 325: Mikrovlnný ohřev při výrobě potravin</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Science
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
—
Číslo periodika v rámci svazku
19
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
62-66
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—