The effect of resins and other hops constituents on quality of lager beer
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F02%3A00006800" target="_blank" >RIV/60461373:22330/02:00006800 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The effect of resins and other hops constituents on quality of lager beer
Popis výsledku v původním jazyce
The survey on the effects of hop resins, hop oil hop polyphenols and other hops constituents on quality of beer especially on shelf live and sensory properties of bottom fermented lager beers.
Název v anglickém jazyce
The effect of resins and other hops constituents on quality of lager beer
Popis výsledku anglicky
The survey on the effects of hop resins, hop oil hop polyphenols and other hops constituents on quality of beer especially on shelf live and sensory properties of bottom fermented lager beers.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Proceedings - 5th The International Hop Meeting
ISSN
80-903057-4-1
e-ISSN
—
Svazek periodika
12
Číslo periodika v rámci svazku
—
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
12
Strana od-do
6-17
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—