Význam pojmu "pasterační jednotka " v moderním pivovarství
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F02%3A00006848" target="_blank" >RIV/60461373:22330/02:00006848 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Význam pojmu "pasterační jednotka " v moderním pivovarství
Popis výsledku v původním jazyce
Článek shrnuje současné poznatky v oblasti pasterace piva se zvláštním důrazem na rizika nepřesnosti s používáním veličiny "pasterační jednotka" (PU)
Název v anglickém jazyce
Signifikance of concept of "pasteurization unit " in modern brewing industry
Popis výsledku anglicky
The article summarises present findings in the scope of beer pasteurisation with special emphasis on the risks of iraccuraries related with the use of the variable of "pasteurisation unit" (PU)
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Kvasný průmysl
ISSN
0023-5830
e-ISSN
—
Svazek periodika
48
Číslo periodika v rámci svazku
6
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
82-87
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—